آموزشی

چه تعداد اسباب بازی در اختیار کودک قرار دهیم ؟

چه تعداد اسباب بازی در اختیار کودک قرار دهیم ؟

چه تعداد اسباب بازی در اختیار کودک قرار دهیم ؟ والدین اغلب به این سوال فکر می کنند که فرزندانشان واقعاً به چند اسباب بازی نیاز دارند. آیا اتاق آنها باید مملو از انواع اسباب بازی باشد یا باید انتخاب محدودی داشته باشند؟ این معضل امروزه در بین والدین رایج است. والدین با توجه به اهمیت بازی و اسباب بازی در رشد مهارت ها و توانایی های فرزندان، توجه بیشتری به پرورش استعدادهای آنها دارند. آن‌ها می‌دانند که داشتن اسباب‌بازی کافی نیست، اما محدودیت‌های مالی ممکن است توانایی آن‌ها را برای تأمین تمام منابع آموزشی و مفیدی که می‌خواهند محدود کند. این معضل می تواند برای والدین استرس زا باشد و آنها را به دنبال رویکردی متعادل سوق دهد. جستجوی راهنمایی از روانشناسان کودک معتبر می تواند به والدین کمک کند تا با توجه به سبک زندگی و اهداف آموزشی خود در این تصمیم تصمیم گیری کنند. در ادامه با شانسی تویز همراه باشید.

دبورا مک نامارا، مشاور بالینی و نویسنده، در راهنمای خود برای والدین تاکید می کند که کودکان برای بازی لزوماً نیازی به تنوع زیادی از اسباب بازی ها ندارند. در عوض، مهم است که کودکان چیزی برای بازی داشته باشند، صرف نظر از اینکه گران یا خاص باشد. در هر خانه ای اشیا و وسایلی وجود دارد که می تواند منبع بازی و سرگرمی کودکان باشد.

همانطور که کودکان رشد می کنند، رابطه آنها با اسباب بازی ها تکامل می یابد. در سال‌های اولیه زندگی، آنها با استفاده از دهان و دست خود اسباب‌بازی‌ها را کاوش می‌کنند و با آنها تعامل می‌کنند. کودکان نوپا و نوزادان به کاوش در اشیاء مختلف علاقه خاصی دارند. بنابراین، توصیه می‌شود اسباب‌بازی‌ها و وسایلی را در اختیار آنها قرار دهید که تخیل و مهارت‌های تجسم را در آنها تحریک کند. ساخت اسباب بازی برای کودکان با استفاده از موادی مانند عروسک های پارچه ای و خزدار، پازل و لگو می تواند گزینه های مناسبی باشد.

تحقیقات و مطالعات اخیر نشان می دهد که تعداد مشخصی از اسباب بازی هایی که کودکان باید داشته باشند وجود ندارد. در مرحله کودک نوپا، کودکان تمایل دارند که اسباب بازی های کمتری در محیط خود داشته باشند زیرا تمرکز آنها بر کاوش و شناسایی اشیا و وسایل مختلف در محیط اطرافشان است. در این مرحله، کودکان می توانند با هر اسباب بازی که به آنها امکان خلاقیت و تعامل بیشتری را می دهد، بازی کنند. کارشناسان پیشنهاد می‌کنند که والدین باید اسباب‌بازی‌هایی را که واقعاً از آن‌ها لذت می‌برند در اختیار کودکان خود قرار دهند. در حدود سه سالگی است که استعدادها و مهارت های کودکان شکوفا می شود. همانطور که کودکان بزرگتر می شوند، مفید است که به آنها اجازه دهیم در انتخاب اسباب بازی هایی که ترجیح می دهند با آنها بازی کنند، استقلال داشته باشند.

بچه ها به چه تعداد اسباب بازی نیاز دارند؟

اسباب‌بازی‌ها می‌توانند به‌عنوان ابزار ارزشمندی برای والدین در تعامل با فرزندانشان عمل کنند و تعامل و پیوند را تقویت کنند. درگیر شدن در بازی با انواع اسباب بازی ها اغلب می تواند خلاقیت و توانایی های شناختی کودکان را افزایش دهد. با این حال، همیشه داشتن اسباب بازی های فراوان برای کودکان مفید نیست. در برخی موارد، کودکان ممکن است از اسباب بازی ها به عنوان وسیله ای برای فرار از استرس، خستگی و اضطراب استفاده کنند.
برای جلوگیری از وابستگی بیش از حد کودکان به اسباب‌بازی‌هایشان، مهم است که آنها را تشویق کنیم که اسباب‌بازی‌ها را به‌عنوان اشیایی برای بازی ببینند تا دارایی. یکی از رویکردهای مؤثر تشویق کودکان به بازی گروهی با دوستان و همسالان است. این نه تنها لذت بازی با اسباب‌بازی‌ها را افزایش می‌دهد، بلکه کار گروهی و همکاری را در بین کودکان افزایش می‌دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *